Hoya 82.0mm W4 Umber Warming
Hoya 82.0mm W4 Umber Warming
70,73

Hoya 82.0mm W4 Umber Warming

70,73

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

Of 23,58 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hoya 82.0mm W4 Umber Warming

Het Hoya W4 Umber Warming Color Correction Filter verwarmt het omgevingslicht dat de lens binnenkomt met 500°K Kelvin, een verschuiving van +40 mired, door een lichte amberkleur toe te voegen aan de totale belichting. Dit filter helpt de kleur of het uiterlijk van je scène af te stemmen op de witbalans van je film of je creatieve visie.

Het Hoya W4 filter is nuttig wanneer:

  • Je daglicht gebalanceerde film gebruikt, de lichtbron koeler is dan de gewenste look, en je een specifieke hoeveelheid kleurcorrectie nodig hebt om de kleurbalans van je film, 5500K, te evenaren. Het is geweldig op lichte bewolkte dagen of wanneer je onderwerp in de schaduw staat.
  • Als je portretten maakt en je wilt de huidskleur een warme uitstraling geven.
  • Je fotografeert bij zonsopgang of zonsondergang met daglicht gebalanceerde film (5500K), en je wilt de warmte van de scène versterken.

Hoya Multicoat (HMC) filters worden aanbevolen om de prestaties van de huidige multicoated lenzen te verbeteren. Deze populaire filters minimaliseren reflectie, verminderen flare en ghosting, en zorgen voor een gemiddelde lichttransmissie van meer dan 97%.

Specificaties
Merk Hoya
Soort filter Opschroeffilter
Filtertype Witbalans
Filtermaat (mm) 82
Aantal stops (vermindering) 0.5
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hoya 82.0mm W4 Umber Warming of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice