Hoya 58mm HDX UV
Hoya 58mm HDX UV
64,95
64,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hoya 58mm HDX UV

UV filters blokkeren de onzichtbare, vaak onscherpte veroorzakende, ultraviolette stralen. Daarnaast zorgt het filter voor een betere kleurweergave en een hoger contrast in de foto's. Het kleurloze UV filter heeft géén verlengingsfactor voor de belichting en kan dus altijd op het objectief blijven zitten. Daarnaast dient het filter als een belangrijke bescherming van de lens. Het oppervlak is veel harder dan het objectiefoppervlak en zal dus veel minder snel beschadigen bij het poetsen. Daarnaast zal bij een val veelal het filter breken en blijft de lens heel.

Specificaties
Merk Hoya
Soort filter Opschroeffilter
Filtertype UV
Filtermaat (mm) 58
Set Nee
Slim filter Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hoya 58mm HDX UV of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.