Hoya 58.0mm W12 Umber Warming
Hoya 58.0mm W12 Umber Warming
45,99

Hoya 58.0mm W12 Umber Warming

45,99

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hoya 58.0mm W12 Umber Warming

Het W12 Umber Warming Color Conversion Filter van Hoya verwarmt het omgevingslicht dat de lens binnenkomt met 2200° Kelvin, wat een +120 mired shift is, door een donkere amberkleur toe te voegen aan de totale belichting. Dit filter is uitstekend wanneer je wolfraam gebalanceerde film zoals CineStill 800T gebruikt, en je een natuurlijke uitstraling wilt creëren wanneer je overdag buiten fotografeert.

Het Hoya W12 filter is nuttig wanneer:

  • Je wolfraamgebalanceerde film gebruikt en overdag natuurlijke kleuren wilt vastleggen in plaats van de zware blauwzweem die de film zal veroorzaken.
  • Je binnen opnamen maakt met wolfraam gebalanceerde film met lichtbronnen van 5500° Kelvin, zoals flitsers of studioflitsers.
  • De W10 is niet zo sterk als de W12, zodat hij een iets warmere uitstraling heeft bij gebruik van standaard wolfraam gebalanceerde film.

HOYA Multicoat (HMC) filters worden aanbevolen om de prestaties van de huidige multicoated lenzen te verbeteren. Deze populaire filters minimaliseren reflectie, verminderen flare en ghosting, en zorgen voor een gemiddelde lichttransmissie van meer dan 97%.

Specificaties
Merk Hoya
Soort filter Opschroeffilter
Filtertype Witbalans
Filtermaat (mm) 58
Aantal stops (vermindering) 1.3
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hoya 58.0mm W12 Umber Warming of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice