Hoya 58mm C4 Blue Cooling
Hoya 58mm C4 Blue Cooling
45,99

Hoya 58mm C4 Blue Cooling

45,99

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hoya 58mm C4 Blue Cooling

Het C4 Hoya Blue Cooling Color Correction Filter koelt het omgevingslicht dat de lens binnenkomt met 200° Kelvin, een verschuiving van -40 mired door blauw toe te voegen aan de totale belichting. Hoe lager de mired waarde, hoe minder oranje en rood licht de lens binnendringt. Dit filter helpt om de kleur of het uiterlijk van je scène nauwkeurig af te stemmen op de witbalans van je film.

Het Hoya C4 filter is nuttig wanneer:

  • Je wolfraam gebalanceerde film gebruikt, de lichtbron warmer is dan de traditionele 3200K, en je een specifieke hoeveelheid kleurcorrectie nodig hebt om bij je filmtype te passen. Kaarsen en spaarlampen zijn voorbeelden van warme lichtbronnen.
  • Je fotografeert bij zonsopgang of zonsondergang met daglicht gebalanceerde film (5500K), en de totale scène is te warm. Het filter helpt de scène af te koelen voor een meer natuurlijke uitstraling.

Hoya Multicoat (HMC) filters worden aanbevolen om de prestaties van de huidige multicoated lenzen te verbeteren. Deze populaire filters minimaliseren reflectie, verminderen flare en ghosting, en zorgen voor een gemiddelde lichttransmissie van meer dan 97%.

Specificaties
Merk Hoya
Soort filter Opschroeffilter
Filtertype Witbalans
Filtermaat (mm) 58
Aantal stops (vermindering) 0.5
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hoya 58mm C4 Blue Cooling of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice