Hoya 55mm UV Prime-XS
Hoya 55mm UV Prime-XS
29,95

Hoya 55mm UV Prime-XS

29,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hoya 55mm UV Prime-XS

Hoya Prima XS UV filter 55mm

De Hoya Prime XS filter serie beschikt over verhard glas voor extra stevigheid en is extra helder voor meer lichtdoorlatenheid. Het filter heeft een lichttransmissie van 97% en een absolute kleurneutraliteit. Drie coatingslagen aan beide zijdes van het filter staan garant voor deze hoge lichtdoorlating. Daarnaast beschikken de filters uit de XS serie over een extra sterke ring, waardoor het filter langer mee gaat.

Kenmerken:

  • Extra gehard glas
  • Speciale HMC+ Coating
  • Meerlaagse anti-reflectie coating
  • Water en vuil afstotend
  • Kras bestendig
  • Extra sterke ring
  • Dunne filtervatting

Bescherming tegen UV-licht en stof

Een UV -filter filtert ultraviolet licht uit de opname waardoor een blauwe waas bij het fotograferen in de bergen wordt voorkomen. Belangrijker is dat een UV-filter de frontlens beschermt tegen krassen en stof. Fotografeer je vaak in een stoffige omgeving of ga je op bijvoorbeeld op safari, dan moet je vaak de frontlens van de lens schoonvegen. Op de lange duur kan dat de effectiviteit van de lenscoating verminderen. Ook hier is gebruik van een beschermend UV-filter aan te raden. Je poetst dan het filter in plaats van de frontlens.

Specificaties
Merk Hoya
Soort filter Opschroeffilter
Filtertype UV
Filtermaat (mm) 55
Set Nee
Slim filter Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hoya 55mm UV Prime-XS of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice