Hoya 46mm C12 Blue Cooling
Hoya 46mm C12 Blue Cooling
45,99

Hoya 46mm C12 Blue Cooling

45,99

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hoya 46mm C12 Blue Cooling

Met het Hoya C12 Blue Cooling Color Conversion Filter kun je de witbalans van 3200K warm omgevingslicht dat de lens binnenkomt, afstemmen op daglicht gebalanceerde 5500K films. C12 filters koelen de lichtbron met 2200° Kelvin, een -120 mired verschuiving, door een zeer donker blauw toe te voegen aan de totale belichting. Hoe lager de mired waarde, hoe minder oranje en rood licht de lens binnendringt.

Het Hoya C12 filter is nuttig wanneer:

  • Je daglichtgebalanceerde film gebruikt, de lichtbron erg warm is, en je nauwkeurige kleuren op de film wilt vastleggen. Voorbeelden van warme lichtbronnen zijn spaarlampen, kaarsen en sommige halogeenlampen.
  • Je neemt een daglicht gebalanceerde film op en wilt een dag-voor-nacht uitstraling creëren. De extra blauwzweem helpt de dag dat donkerblauwe nachtgevoel te geven, vooral op bewolkte dagen.

Hoya multicoat (HMC) filters worden aanbevolen om de prestaties van de huidige multicoated lenzen te verbeteren. Deze populaire filters minimaliseren reflectie, verminderen flare en ghosting, en zorgen voor een gemiddelde lichttransmissie van meer dan 97%.

Specificaties
Merk Hoya
Soort filter Opschroeffilter
Filtermaat (mm) 46
Aantal stops (vermindering) 1.3
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hoya 46mm C12 Blue Cooling of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice