Hoya 40.5mm HDX Protector
Hoya 40.5mm HDX Protector
40,95

Hoya 40.5mm HDX Protector

40,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hoya 40.5mm HDX Protector

Hoya HDX Protector 40.5mm

Het Hoya HDX Protector Filter uit de HD-serie beschikt over een speciale coating en chemisch extra gehard glas. Dit maakt deze filters extreem sterk en hierdoor ideaal ter bescherming van jouw objectief.

Hoya's HD protector is volledig kleurneutraal en laat maar liefst 99,4% van het invallende licht door. Het optische glas is exeptioneel zuiver en aan beide zijden gepolijst. Op beide zijden van het filterglas zijn ook meerdere lagen coating aangebracht die de lichtdoorlating verder bevorderen. Het filter heeft een zeer sterke extra dunne ring waardoor het perfect te gebruiken is op bijvoorbeeld groothoekobjectieven. De lensdop past vervolgens gewoon weer op het filter.

Kenmerken:

  • Extra gehard glas
  • Speciale HD Coating
  • 8 laagse Anti Reflex coating
  • Water en vuil afstotend
  • Kras bestendig
  • Extra sterke ring
  • Extra dun ontwerp speciaal voor gebruik op groothoekobjectieven
Specificaties
Merk Hoya
Soort filter Opschroeffilter
Filtertype Protectie
Filtermaat (mm) 40.5
Set Nee
Slim filter Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hoya 40.5mm HDX Protector of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.