Harman Phoenix 200
Harman Phoenix 200
15,49

Harman Phoenix 200

15,49

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Harman Phoenix 200

De Harman Phoenix 200 is een experimentele ISO 200 kleurnegatief film met het C41-proces, gekenmerkt door hoge contrasten en een opvallende zichtbare korrel. Deze film is geschikt voor diverse fotografische onderwerpen, waarbij de resultaten afhangen van omgevingslicht, kleurenpalet en belichtingsnauwkeurigheid.

Krachtige Contrasten en Zichtbare Korrel

Harman Phoenix 200 levert indrukwekkende resultaten met punchy, levendige scènes en een sterke nadruk op contrast, zelfs onder zachtere verlichting. De zichtbare korrel draagt bij aan een karakteristieke uitstraling, en de kleuren en contrast kunnen worden beheerst via de scanner en scanparameters, waarbij aanpassingen van standaardinstellingen worden aanbevolen voor optimale resultaten.

Veelzijdig en Eenvoudig te Verwerken

De film is eenvoudig te verwerken met C41 / CN16-chemicaliën en heeft een belichtingsbereik van EI 100-400. Hoewel de beste resultaten doorgaans worden behaald bij EI 200, kan onderbelichten met 0.5-1 stop afhankelijk van de scène de controle over hooglichten verbeteren.

Geschikt voor Alle 35mm Camera's

Harman Phoenix 200 is verkrijgbaar in ISO 200 DX-gecodeerde cassettes met 36 opnamen en is compatibel met alle 35mm filmcamera's. Geniet van de vrijheid om te experimenteren en vast te leggen met deze veelzijdige film, waarbij de creatieve mogelijkheden eindeloos zijn.

Kenmerken

  • ISO 200 kleurnegatief film
  • C41-proces voor eenvoudige verwerking
  • Hoge contrasten en zichtbare korrel voor expressieve resultaten
  • Belichtingsbereik van EI 100-400 met optimale resultaten bij EI 200
  • Geschikt voor alle 35mm filmcamera's
  • 36 opnamen per cassette
  • Experimenteer en leg levendige en onderscheidende foto's vast met Harman Phoenix 200.
Specificaties
Merk Harman
Soort analoge camera Analoge filmrolletje
Filmformaat Kleinbeeld (135)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Harman Phoenix 200 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice