Hahnel Viper TTL Transmitter Canon
Hahnel Viper TTL Transmitter Canon
89,95

Hahnel Viper TTL Transmitter Canon

89,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Viper TTL Transmitter Canon

De Viper Transmitter van accessoirespecialist Hähnel is een betrouwbare en geavanceerde zender waarmee je een of meer systeemflitsers kunt besturen en ontsteken zonder lastige kabels. Je gebruikt de Hähnel Viper Transmitter in combinatie met een Hähnel 600RT flitser of - via een van de Hähnel receivers - andere systeemflitsers van/of voor Canon. Je kunt gebruik maken van alle flitsfuncties van je camera en flitser, of het nu gaat om TTL-synchronisatie, flitslichtcorrectie of synchronisatie op het tweede sluitergordijn. Dit is de versie voor Canon, naast de camera's en de originele systeemflitsers worden ook verschillende 'vreemdmerk' flitsers ondersteund.

De Hähnel Viper Transmitter is ontworpen voor zowel gebruik in de studio als buitenshuis. Door gebruik van hoogwaardige 2.4GHz radiotechniek is een directe zichtlijn tussen zender en ontvanger niet nodig, het maximale bereik is maar liefst 100 meter en je hebt geen last van storend zonlicht. Op elk terrein een veel betere score dan bij de minder geavanceerde infraroodtechniek! Door toepassing van DCM (Digital Channel Matching) kan het TTL-signaal nooit interfereren met andere draadloze signalen.

Extreem veelzijdig

De Viper Transmitter kan drie groepen van meerdere ontvangers aansturen, ideaal voor het samenstellen van een mobiele studio of een strobist-opstelling. Naast originele systeemflitsers van het cameramerk kunnen ook (voor de betreffende camera ontworpen) flitsers van ondermeer Hähnel, Metz, Sigma en Nissin aangestuurd worden. Het is ook superhandig dat je de zender, naast de Viper TTL Receiver, ook kunt combineren met Hähnel Tuff en Capture receivers.

Intuïtieve bediening

De Viper Transmitter heeft een handige en intuïtieve bediening via een overzichtelijk LCD-scherm, vier knoppen en een draaiwiel. Op de bovenkant zit een compleet functionerende hotshoe, hier kun je een systeemflitser monteren. Er is ook in een mini-USB-aansluiting voorzien voor het aansluiten van een optionele externe voeding of het invoeren van eventuele toekomstige firmware updates. De Viper Transmitter wordt gevoed met twee penlite (AA) batterijen.

Specificaties
Merk Hahnel
Aantal batterijen 2
Model Accu AA batterijen
Type display Vast display
Flitseigenschappen TTL
Groepen 3
Bereik (meter) 100
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Zender
Geschikt voor cameramerk Canon
Bevestiging Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Viper TTL Transmitter Canon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice