Hahnel SONY NP-FW50 / HL-XW50
Hahnel SONY NP-FW50 / HL-XW50
39,95

Hahnel SONY NP-FW50 / HL-XW50

39,95

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel SONY NP-FW50 / HL-XW50

Hähnel HL-XW50

De HL-XW50 is een vervanging van de accu van camera's die de Sony NP-FW50 accu gebruiken, zoals een aantal van de Sony NEX en Alpha modellen. Deze krachtige accu heeft een uitstekende capaciteit (950mAh) en een perfecte kwaliteit.

Als fotograaf ken je het probleem vast wel; je hebt een mooie digitale camera waar je fantastische foto's mee kunt maken, maar je moet er steeds om denken dat je de accu opgeladen hebt. Een digitale camera verbruikt nu eenmaal stroom vanaf het moment dat je hem inschakelt. Bij lage temperaturen zakt de capaciteit van de accu enorm. Je kunt dit nadeel ondervangen door het bewaren van de accu onder je kleren. Hierdoor ga je natuurlijk wel minder spontaan fotograferen. De aanschaf van een extra accu is de oplossing. Je kunt tweemaal zo veel foto's maken en je hoeft minder vaak op te laden.

De accu's van Hähnel combineren een meer dan uitstekende kwaliteit met een lage prijs. Geen wonder dat de accu's van dit Duits/Ierse accessoiremerk geregeld door de Consumentenbond worden uitgeroepen tot Beste koop!

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Sony
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 950
Capaciteit (Wh) 6.8
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-FW50
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel SONY NP-FW50 / HL-XW50 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice