Hahnel Sony NP-FV70 accu / HL-XV70
Hahnel Sony NP-FV70 accu / HL-XV70
62,94

Hahnel Sony NP-FV70 accu / HL-XV70

62,94

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Sony NP-FV70 accu / HL-XV70

Hähnel HL-XV70 Li-Ion accu vervanger voor de Sony NP-FV7 accu

De grotere variant van de Hähnel HL-XV50 is de HL- XV70. Deze Li-Ion videoaccu is ontwikkeld voor gebruik in iets oudere digitale Sony Handycam camcorders uit de Sony DCR-DVD-serie, de DCR-HC-serie, de DCR-SR-serie, de HDR-serie en de DCR-SX-serie. Deze hoogwaardige videoaccu is een uitstekende vervanger voor de originele Sony NP-FV70 batterij.

Altijd de juiste camera-accu

Energie is een eerste levensbehoefte voor fotografen. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen voor je camera beschikbaar te hebben. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Camera-accu voor de Sony NP-FV70

De HL- XV70 is een 6,8-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor videocamera's zoals de Sony DCR-DVD92E, de DCR-DVD310E, de DCR-HC27E, de DCR-HC85E, de DCR-SR42E, de DCR-SR75E, de DCR-SX33, de DCR-SX73, de HDR-CX6EK , de HDR-CX155E, de HDR-UX3E, de DCR-SR12E, de HDR-XR105E en de HDR-XR200E. Uiteraard is gebruik op andere modellen uit deze series geen probleem. De capaciteit is 1620 mAh en hij vervangt de originele Sony NP-FV70 videoaccu. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding. Hähnel levert namelijk accu’s die langer stroom leveren en als alternatief kunnen dienen voor camera-accu's die niet langer in productie zijn.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Hoogte 37 mm
Diepte 45 mm
Breedte 32 mm
Geschikt voor merk Sony
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1620
Capaciteit (Wh) 11
Accuspanning (Volt) 6.8
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-FV70, NP-FV70A
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Sony NP-FV70 accu / HL-XV70 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice