Hahnel Sony NP-FV100 accu / HL-XV100
Hahnel Sony NP-FV100 accu / HL-XV100
84,95

Hahnel Sony NP-FV100 accu / HL-XV100

84,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Sony NP-FV100 accu / HL-XV100

Hähnel HL-XV100 Li-Ion accu vervanger voor de Sony NP-FV100 accu

De Hähnel HL- XV100 Li-Ion is de sterkste videoaccu in de XV Li-Ion acculijn. Deze videobatterij is ontwikkeld voor gebruik met digitale Sony camcorders uit diverse series. De universele Sony-compatible videoaccu past onder andere op de Sony DCR-DVD-serie, de DCR-HC-serie, de DCR-SR-serie, de HDR-serie en de DCR-SX-serie. Deze hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Sony NP-FV100 batterij.

Altijd de juiste camera-accu

Energie is een eerste levensbehoefte voor fotografen. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen voor je camera beschikbaar te hebben. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervangende camera-accu voor de Sony NP-FV100

Hähnel levert accu’s die langer stroom leveren en als alternatief kunnen dienen voor camera-accu's die niet langer in productie zijn. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding. De HL- XV100 is een 6,8-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor Sony Handycam videocamera's zoals de DCR-DVD92E, de DCR-DVD310E, de DCR-HC85E, de DCR-SR42E, de DCR-SR75E, de DCR-SX33, de DCR-SX73, de HDR-CX6EK, de HDR-CX155E, de HDR-UX3E, de DCR-SR12E en de HDR-XR105E. Uiteraard past deze accu ook op vergelijkbare modellen. De capaciteit is 2890 mAh en hij vervangt de originele Sony NP-FV100 accu.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Sony
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 3000
Capaciteit (Wh) 20.4
Accuspanning (Volt) 6.8
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-FV100A
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Sony NP-FV100 accu / HL-XV100 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice