Hahnel Sony NP-FH50 accu / HL-XH50
Hahnel Sony NP-FH50 accu / HL-XH50
59,96

Hahnel Sony NP-FH50 accu / HL-XH50

59,96

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Sony NP-FH50 accu / HL-XH50

Hähnel HL-XH50 Li-Ion accu vervanger voor de Sony NP-FH50 accu

De Hähnel HL-XH50 Li-Ion videoaccu is geschikt voor digitale Sony camcorders uit de DCR-DCD-serie, de DCR-HC-serie, de DCR-SR-serie, de DCR-SX-serie en de HDR-serie. Deze krachtige en hoogwaardige videoaccu is een vervanger voor de originele Sony NP-FH50 batterij. Ideaal als extra batterij of als betrouwbaar alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Een videoaccu voor vrijwel elke camera

Voor een videofilmer is energie de eerste levensbehoefte. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen in je videocamera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. En: ook voor oudere modellen camera's zijn accu's leverbaar. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Sony NP-FH50 videoaccu

De HL-XH50 is een 6,8-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale videocamera's zoals de zoals de Sony DCR-HC27, de DCR-HC 40, de DCR-DVD705, de DCR-SR65 en de HDR-CX100, maar uiteraard kun je de accu ook gebruiken op andere modellen uit deze series. De capaciteit is 750 mAh en hij vervangt de originele Sony NP-F750VX accu. Hähnel videoaccu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Dat maakt ze een perfect alternatief voor een originele oplaadbare batterij en voor videoaccu's die niet meer worden geproduceerd.

Drie keer Beste Koop

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit accu's die niet onder doen voor een originele batterij. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Gewicht 70 gram
Geschikt voor merk Sony
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 750
Capaciteit (Wh) 5.1
Accuspanning (Volt) 6.8
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-FH50
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Sony NP-FH50 accu / HL-XH50 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice