Hahnel Sony NP-BN1 accu / HL-N1
Hahnel Sony NP-BN1 accu / HL-N1
29,95

Hahnel Sony NP-BN1 accu / HL-N1

29,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Sony NP-BN1 accu / HL-N1

Hähnel HL-N1 Li-Ion accu vervanger voor de Sony NP-BN1 accu

De compacte maar sterke Hähnel HL-N1 Li-Ion camera-accu is bedoeld voor een uitgebreide reeks digitale Sony compactcamera's uit de Cybershot HX-, TX, W- en WX-serie, zoals de Sony DSC-HX100V, de DSC-TX7, de DSC-W320, de DSC-WX7 en de DSC-WX100. Deze krachtige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Sony NP-BN1 batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft.

Camera-accu's voor vrijwel iedere camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor wat oudere typen camera's worden gewoon batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Alternatief voor de Sony NP-BN1 accu

De HL-N1 is een 3,6-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor compacte Sony digitale camera's uit de Sony Cybershot-serie zoals de Sony DSC-HX100V, de DSC-TX7, de DSC-W320, de DSC-WX7 en de DSC-WX100. maar hij past ook op andere modellen uit deze series, zoals de DSC-TF1, de DSC-TX5, de DSC-TX30, de DSC-T99 en  DSC-T110, de DSC-W330, de DSC-W510, de DSC-WX5, de DSC-WX70 en de DSC-WX200. De capaciteit is 630 mAh en hij vervangt de originele Sony NP-BN1 accu. Hähnel camera-accu's bieden een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele batterij zijn ze daarom beslist een perfect alternatief.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Sony
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 630
Capaciteit (Wh) 2.3
Accuspanning (Volt) 3.6
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-BN1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Sony NP-BN1 accu / HL-N1 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice