Hahnel Panasonic DMW-BLC12E accu / HL-PLC12
Hahnel Panasonic DMW-BLC12E accu / HL-PLC12

Normale prijs: 64,95

Special Price 49,95

Hahnel Panasonic DMW-BLC12E accu / HL-PLC12

Normale prijs: 64,95

Special Price 49,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic DMW-BLC12E accu / HL-PLC12

Hähnel HL-PLC12 Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic DMW-BLC12 accu

De Hähnel HL- PLC12 Li-Ion camera-accu is geschikt voor digitale Panasonic Micro FourThirds systeemcamera's uit de Lumix DMC-serie. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een vervanger voor de originele Panasonic DMW-BLC12 batterij. Ideaal als extra batterij of als betrouwbaar alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Een videoaccu voor vrijwel elke camera

Voor een fotograaf is energie de eerste levensbehoefte. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen in je videocamera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. En: ook voor oudere modellen camera's zijn accu's leverbaar. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Panasonic DMW-BLC12 accu

De HL-PLC12 is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale Lumix Micro FourThirds systeemcamera's zoals de Panasonic Lumix DMC-GH2 en de Lumix DMC-G5. Maar je kunt de accu ook gebruiken in de DMC-TZ200 superzoomcamera. De capaciteit is 1000 mAh en hij vervangt de originele Panasonic DMW-BLC12 accu. Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Dat maakt ze een perfect alternatief voor een originele oplaadbare batterij en voor camera-accu's die niet meer worden geproduceerd.

Drie keer Beste Koop

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit accu's die niet onder doen voor een originele batterij. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Gewicht 82 gram
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1000
Capaciteit (Wh) 7.2
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu DMW-BLC12E
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic DMW-BLC12E accu / HL-PLC12 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice