Hahnel Panasonic DMW-BCM13 accu / HL-PCM13
Hahnel Panasonic DMW-BCM13 accu / HL-PCM13
29,95

Hahnel Panasonic DMW-BCM13 accu / HL-PCM13

29,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic DMW-BCM13 accu / HL-PCM13

Hähnel HL-PCM13 Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic DMW-BCM13 accu

De Hähnel HL- PCM13Li-Ion camera-accu is geschikt voor een hele reeks digitale Panasonic Lumix compactcamera's uit de TS-, TZ- en ZS-series. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een perfecte vervanger voor de originele Panasonic DMW-BCM13 batterij vanwege de degelijkheid en de lange levensduur.

Een accu voor vrijwel iedere camera

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor oudere typen camera's worden batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger voor originele Panasonic DMW-BCM13 accu

Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele batterij zijn ze daarom beslist een perfect alternatief. De HL-PCM13 is een 3,6-Volt camera-accu die perfect geschikt is als alternatieve batterij voor compacte digitale camera's zoals de Panasonic Lumix DMC-FT5, TS5, TZ37, LZ40, TZ40, TZ41, TZ55, TZ56,TZ60, TZ61, ZS30, ZS35, ZS40 en TZ37. De capaciteit van deze camera-accu is 1000 mAh en hij vervangt de originele Panasonic DMW-BCM13 batterij.

Drie keer Beste Koop

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Gewicht 52 gram
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 950
Capaciteit (Wh) 3.6
Accuspanning (Volt) 3.6
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu DMW-BCM13E
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic DMW-BCM13 accu / HL-PCM13 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice