Hahnel Panasonic DMW-BCJ13 accu / HL-PJ13
Hahnel Panasonic DMW-BCJ13 accu / HL-PJ13
54,95

Hahnel Panasonic DMW-BCJ13 accu / HL-PJ13

54,95

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic DMW-BCJ13 accu / HL-PJ13

Hähnel HL-PJ13 Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic DMW-BCJ13 accu

De Hähnel HL-PJ13 Li-Ion camera-accu is geschikt voor iets oudere digitale Panasonic high-end compactcamera's uit de Panasonic Lumix GX-serie. De accu past in de DMC-LX3, de DMC-LX5 en de DMC-LX7. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Panasonic DMW-BCJ13 batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft.

Camera-accu's voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen te gebruiken in je camera. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor wat oudere typen camera's worden gewoon batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Panasonic DMW-BCJ13 accu

De HL-PJ13 is een 3,6-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor de iets oudere Panasonic digicompacten Lumix DMC-LX3, Lumix DMC-LX5 en Lumix DMC-LX7. Voor deze cameramodellen vormt de Hähnel-accu een perfecte vervanger van de originele Panasonic DMW-BCJ13 accu. Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. De capaciteit van de HL-PJ13 is 1100 mAh en als vervanger van een originele batterij is deze accu daarom beslist een perfect alternatief.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1100
Accuspanning (Volt) 3.6
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu DMW-BCJ13
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic DMW-BCJ13 accu / HL-PJ13 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice