Hahnel Panasonic DMC-BCH7E accu / HL-PH7E
Hahnel Panasonic DMC-BCH7E accu / HL-PH7E
18,84

Hahnel Panasonic DMC-BCH7E accu / HL-PH7E

18,84

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic DMC-BCH7E accu / HL-PH7E

Hähnel HL-PH7E Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic DMC-BCH7E accu

De Hähnel HL-PH7E Li-Ion is een bijzonder platte camera-accu die ontwikkeld is voor gebruik in digitale compactcamera's uit de Panasonic Lumix FP-serie zoals de DMC-FP1, de DMC-FP2 en de DMC-FP3 en in de waterdichte Lumix DMC-FT10 en DMC-TS10. Deze hoogwaardige en betrouwbare camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Panasonic DMC-BCH7E batterij.

Altijd de juiste camera-accu

Voor fotografen is energie een eerste levensbehoefte. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Camera-accu voor Panasonic Lumix camera's

De HL-PH7E is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale compactcamera's uit de Panasonic Lumix FP-serie zoals de DMC-FP1, de DMC-FP2 en de DMC-FP3 en voor de waterdichte Lumix DMC-FT10 en DMC-TS10. De capaciteit is 630 mAh en hij vervangt de originele Panasonic DMC-BCH7E camera-accu. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding. Hähnel levert accu’s die langer stroom leveren en als alternatief kunnen dienen voor camera-accu's die niet langer in productie zijn.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 630
Capaciteit (Wh) 2.3
Accuspanning (Volt) 3.6
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu DMC-BCH7E
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic DMC-BCH7E accu / HL-PH7E of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice