Hahnel Olympus Li-10B/12B accu / HL-12B
Hahnel Olympus Li-10B/12B accu / HL-12B
29,95

Hahnel Olympus Li-10B/12B accu / HL-12B

29,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Olympus Li-10B/12B accu / HL-12B

Hähnel HL-12B Li-Ion accu vervanger voor de Olympus Li-10B/12B accu

De Hähnel HL-12B is een Li-Ion camera-accu voor digitale Olympus compactcamera's. Deze vervangende camera-accu is geschikt voor een uitgebreide serie Olympus cameramodellen, waaronder de Olympus Camedia C-serie, de Mju-serie en de Stylus-serie. Deze betrouwbare en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger van de originele Olympus Li-10B/12B camera-accu.

Hähnel Li-Ion camera-accu voor Olympus

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert die accu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-12B is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor een brede reeks oudere digitale Olympus compactcamera's zoals de Olympus C-770, de Camedia C-50 Zoom, de Camedia X-1 en X-2, de Olympus Mju 400 en  Mju 800 en de Digital Stylus 500, 600 en 800. De capaciteit van de HL-12B is 1200 mAh en hij is gelijkwaardig aan de originele Olympus LI-10B/12B camera-accu. Ideaal als je oude accu aan vervanging toe is!

Accucellen van de beste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen doen de topkwaliteit camera-accu's niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. 

Specificaties
Merk Hahnel
Hoogte 10 mm
Diepte 46 mm
Breedte 32 mm
Geschikt voor merk Olympus
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1200
Capaciteit (Wh) 4.4
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu Li-12B
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Olympus Li-10B/12B accu / HL-12B of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice