Hahnel Olympus BLS-5 accu / HL-S5/S50
Hahnel Olympus BLS-5 accu / HL-S5/S50

Normale prijs: 39,95

Special Price 29,95

Hahnel Olympus BLS-5 accu / HL-S5/S50

Normale prijs: 39,95

Special Price 29,95

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Olympus BLS-5 accu / HL-S5/S50

Hähnel HL-S5 Li-Ion accu vervanger voor de Olympus BLS-5 accu

De Hähnel HL-S5 is een Li-Ion camera-accu voor digitale Olympus camera's uit de E-serie en de PEN-serie. Deze vervangende camera-accu is onder andere geschikt voor de Olympus E-400, de E-P1 en de E-PL3. Deze betrouwbare en hoogwaardige camera-accu vormt een uitstekende vervanger van de originele Olympus BLS-5 camera-accu.

Alternatieve Li-Ion camera-accu voor Olympus BLS-5

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert die accu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-S5 is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor wat oudere dslr-camera's zoals de Olympus E-400, E-410, E-420, E-600 en E-620. Ook is deze camera-accu een perfect alternatief voor gebruik in Olympus PEN compacte systeemcamera's zoals de E-PL1, de E-P1, E-P2, E-PL3 en de E-PM1. De capaciteit van de HL-S5 is 1150 mAh en hij is gelijkwaardig aan de originele Olympus BLS-5 camera-accu. Ideaal als reserveaccu of als je oude accu aan vervanging toe is!

Accucellen van de beste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen doen de topkwaliteit camera-accu's niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. 

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Olympus
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1150
Capaciteit (Wh) 8.3
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu BLS-5
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Olympus BLS-5 accu / HL-S5/S50 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice