Hahnel Nikon EN-EL9, EN-EL9A, EN-EL9E accu / HL-EL9a
Hahnel Nikon EN-EL9, EN-EL9A, EN-EL9E accu / HL-EL9a
43,95

Hahnel Nikon EN-EL9, EN-EL9A, EN-EL9E accu / HL-EL9a

43,95

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Nikon EN-EL9, EN-EL9A, EN-EL9E accu / HL-EL9a

Hähnel HL-EL9a Li-Ion accu vervanger voor de Nikon EN-EL9, EN-EL9A en EN-EL9E accu

De sterke Hähnel HL-EL9a Li-Ion camera-accu is geschikt voor iets oudere Nikon dslr-camera's zoals de Nikon D40, de D40X, de D60, de D3000 en de D5000. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een vervanger voor de originele Nikon EN-EL9, EN-EL9A en EN-EL9E  batterij. Ideaal als extra batterij of als alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Vervanger van de Nikon EN-EL9, EN-EL9A en EN-EL9E

De HL-EL9a is camera-accu van 7,4-Volt die geschikt is als alternatieve batterij voor enkele iets oudere digitale Nikon spiegelreflexcamera's zoals de Nikon D40, D60 en D5000. De capaciteit is 1080 mAh en hij vervangt de originele Nikon EN-EL9, EN-EL9A en EN-EL9E accu's. Deze aan het origineel gelijkwaardige Hähnel camera-accu is uniek omdat hij een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding biedt en een lange levensduur. Dat maakt deze accu een perfect alternatief voor een originele batterij.

Een camera-accu voor vrijwel elke camera

Energie is een eerste levensbehoefte van fotografen. Daarom is het absoluut noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Drie keer Beste Koop bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Hoogte 16 mm
Diepte 56 mm
Breedte 36 mm
Geschikt voor merk Nikon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1080
Accuspanning (Volt) 7.4
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu EN-EL9A
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Nikon EN-EL9, EN-EL9A, EN-EL9E accu / HL-EL9a of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice