Hahnel Nikon EN-EL3(E) accu / HL-EL3e
Hahnel Nikon EN-EL3(E) accu / HL-EL3e
41,04

Hahnel Nikon EN-EL3(E) accu / HL-EL3e

41,04

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Nikon EN-EL3(E) accu / HL-EL3e

Hähnel HL-EL3e Li-Ion accu vervanger voor de Nikon EN-EL3(E) accu

De Hähnel HL-EL3e Li-Ion camera-accu is geschikt voor een reeks iets oudere Nikon dslr-cameramodellen zoals de Nikon D80, de D90, de D200, de D-300 en de D-700. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een perfecte vervanger voor de originele Nikon EN-EL3(E) batterij vanwege de degelijkheid en de lange levensduur.

Een accu voor vrijwel iedere camera

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor oudere typen camera's worden batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger voor originele Nikon EN-EL3(E) accu

Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele batterij zijn ze daarom beslist een perfect alternatief. De HL-EL3e is een 7,4-Volt camera-accu die perfect geschikt is als alternatieve batterij voor de Nikon D80, D90, D200, D-300 en D-700 digitale reflexcamera's. De capaciteit van deze camera-accu is 900 mAh en hij vervangt de originele Nikon EN- EL3(E) batterij.

Drie keer Beste Koop

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Hoogte 21 mm
Diepte 56 mm
Breedte 40 mm
Geschikt voor merk Nikon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1650
Accuspanning (Volt) 7.4
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu EN-EL3E
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Nikon EN-EL3(E) accu / HL-EL3e of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice