Hahnel Nikon EN-EL20 accu / HL-EL20
Hahnel Nikon EN-EL20 accu / HL-EL20
29,95

Hahnel Nikon EN-EL20 accu / HL-EL20

29,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Nikon EN-EL20 accu / HL-EL20

Hähnel HL-EL20 Li-Ion accu vervanger voor de Nikon EN-EL20 accu

De Hähnel HL-EL20 is een vervangende Li-Ion camera-accu voor digitale Nikon 1 compacte systeemcamera's. Deze uitstekende camera-accu is geschikt voor onder andere de Nikon 1 J1 , de Nikon 1 J2 , de Nikon 1 AW1, de Nikon 1 J3 en de Nikon 1 S1. Ook past hij in de Nikon Coolpix A. Deze betrouwbare en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger van de originele Nikon EN-EL20 camera-accu.

Hähnel Li-Ion camera-accu voor Nikon

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert die accu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-EL20  is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale Nikon 1 compacte systeemcamera's. Deze uitstekende camera-accu is geschikt voor de Nikon 1 J1 , de Nikon 1 J2 , de Nikon 1 AW1, de Nikon 1 J3 en de Nikon 1 S1. Ook gaat hij in de Nikon Coolpix A edelcompact. De capaciteit van de HL-EL20  is 880 mAh en hij is gelijkwaardig aan de originele Nikon EN-EL20 camera-accu.

Accucellen van de beste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen doen de topkwaliteit camera-accu's niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Gewicht 64 gram
Geschikt voor merk Nikon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 880
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu EN-EL20, EN-EL20A
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Nikon EN-EL20 accu / HL-EL20 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice