Hahnel Nikon EN-EL10 accu / HL-EL10
Hahnel Nikon EN-EL10 accu / HL-EL10
25,95

Hahnel Nikon EN-EL10 accu / HL-EL10

25,95

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Nikon EN-EL10 accu / HL-EL10

Hähnel HL-EL10 Li-Ion accu vervanger voor de Nikon EN-EL10 accu

De Hähnel HL-EL10 Li-Ion is een bijzonder compacte camera-accu die ontwikkeld is voor gebruik in wat oudere Nikon digitale compactcamera's uit de Nikon Coolpix S-serie. Deze hoogwaardige camera-accu is een uitstekend alternatief voor de originele Nikon EN-EL10 batterij zodra deze uitgeput is en vervangen dient te worden, of gewoon heel handig als reserveaccu.

Altijd de juiste camera-accu

Omdat energie de eerste levensbehoefte is voor fotografen, is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen voor je camera beschikbaar te hebben. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Camera-accu voor de Nikon Coolpix S-modellen

De HL-EL10 is een 3,7-Volt Lithium-Ion camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor een uitgebreide reeks wat oudere digitale Nikon Coolpix compactcamera's zoals de Coolpix S200, S500 en S700, de Coolpix S3000, S4000 en S5100 en de Coolpix S60 en S80. De capaciteit van deze batterij is 720 mAh en hij vervangt de originele Nikon EN-EL10 camera-accu. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding. Hähnel levert accu’s die langer stroom leveren en als alternatief kunnen dienen voor camera-accu's die niet langer in productie zijn.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Nikon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 660
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu EN-EL10
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Nikon EN-EL10 accu / HL-EL10 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice