Hahnel HR 280 PRO voor Canon
Hahnel HR 280 PRO voor Canon
29,99

Hahnel HR 280 PRO voor Canon

29,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HR 280 PRO voor Canon

Hähnel HR 280 PRO - voor Canon

De HR 280 PRO is een handige afstandsbediening van accessoirefabrikant Hähnel. Deze kleine en lichte remote heeft verschillende handige kenmerken zoals een bekleding van stroef antislipmateriaal en een kabellengte van maar liefst twee meter. De kabel is uitneembaar en voorzien van een handig kliksyteem waardoor een goede verbinding gegarandeerd is.

De HHR 280 PRO heeft drie ontspanfuncties; bij half indrukken stelt de camera scherp, bij geheel indrukken wordt de opname gemaakt. Zet de camera in de B-modus of de seriemodus, druk de ontspanknop van de remote in en schuif hem tegelijkertijd hem voren. De camera maakt nu een lange belichting (in de B-modus) of een sere opnamen (in de seriemodus). Hähnel levert connectors mee voor de verschillende cameramodellen binnen een merk, handig!

Remote Shutter Release 280 Pro: Wat is er nieuw?

De PRO versie van de bekende Remote Shutter Release van Hähnel heeft een nieuwe look gekregen. Het antislip materiaal op het handvat heeft dezelfde kleuren als de ProCube Duoladers. Het materiaal zorgt er bovendien voor dat de afstandsbediening fijn vasthoudt en niet uit de hand glijdt, en het is extra duurzaam. De draadontspanner wordt bovendien geleverd inclusief 2m lange kabel, in plaats van de 0,8 meter die de oude versie had.

Gebruiksvriendelijke afstandsbediening

De gebruiksvriendelijke Hähnel 280 Pro afstandsbediening bestaat uit een handgreep met ontspanknop en een losse kabel met een verwisselbare, cameraspecifieke aansluiting aan het ene einde en een vergrendelbare jack plug aan het andere einde. De Remote Shutter Release is verkrijgbaar in 5 versies: voor Canon, Nikon, Sony, Fuji en Olympus/Panasonic. Met de draadontspanner kun je de autofocus van je camera blijven gebruiken. Bovendien kun je functies als de bulb-modus en continuous shutter release gebruiken.

Specificaties
Merk Hahnel
Lengte kabel (meter) 2
Aansluitingen Canon E3 remote, Canon N3 remote
Verlengkabel meegeleverd Ja
Lengte verlengkabel (meter) 2
Flitstrigger functie Nee
Opties Lange sluitertijden, Overige
Type product Afstandsbediening
Geschikt voor merk Canon
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HR 280 PRO voor Canon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice