Hahnel HLX-F125 Extreme Battery voor Fujifilm (NP-T125)
Hahnel HLX-F125 Extreme Battery voor Fujifilm (NP-T125)

Normale prijs: 129,95

Special Price 99,95

Hahnel HLX-F125 Extreme Battery voor Fujifilm (NP-T125)

Normale prijs: 129,95

Special Price 99,95

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HLX-F125 Extreme Battery voor Fujifilm (NP-T125)

Extreme HLX-F125 Li-ion vervanger voor een Fujifilm NP-T125 accu

De Hähnel Extreme HLX-T125 is een 10.8-Volt camera accu die geschikt is als alternatieve batterij voor Fujifilm Digital Cameras. De capaciteit is 1370 mAh en hij vervangt de originele Fujifilm NP-T125 accu. Hähnel Extreme camera accu's zijn uniek omdat iedere lege ruimte in de behuizing is opgevuld met siliconen. Dit isoleert niet alleen perfect tegen kou (bij kou is een gewone accu sneller leeg) maar maakt deze camera accu's ook schokbestendiger. Ideaal voor buitensporters en actieve fotografen! Verder is het elektrische circuit beter geïsoleerd en zijn er uiteraard alleen cellen van de allerbeste kwaliteit gebruikt. Dat levert oersterke accu’s op die langer stroom leveren voor het zware werk.

Een camera accu voor vrijwel elke camera

Energie is de eerste behoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van Hähnel is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Drie keer Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Extreme Li-Ion accu’s. Daarmee zet Hähnel de norm. Maar Hähnel gebruikt voor al haar camera accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen van Hähnel heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een test van de Consumentenbond.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Fujifilm
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 1370
Capaciteit (Wh) 14.8
Accuspanning (Volt) 10.8
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-T125
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HLX-F125 Extreme Battery voor Fujifilm (NP-T125) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice