Hahnel HL-XZ100 Sony FZ100 Type Twin Pack
Hahnel HL-XZ100 Sony FZ100 Type Twin Pack

Normale prijs: 139,00

Special Price 119,00

Hahnel HL-XZ100 Sony FZ100 Type Twin Pack

Normale prijs: 139,00

Special Price 119,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 39,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HL-XZ100 Sony FZ100 Type Twin Pack

De Hähnel HL-XZ100 is een Li-Ion accu voor professionele Sony systeem camera’s. Deze vervangende camera-accu is geschikt voor de Alpha A7 MK III, de Alpha A7R MK III, A7S MK III en de Alpha A9 systeemcamera. De betrouwbare en hoogwaardige systeemcamera accu is een uitstekende vervanger van de originele Sony NP-FZ100 batterij. In deze Twin Pack zitten twee HL-XZ100 batterijen.

Hähnel Li-Ion accu voor Sony Alpha

De krachtige Sony Alpha systeemcamera’s hebben energie nodig voor het leveren van topprestaties. Het is daarom beslist noodzakelijk om de juiste accu te hebben wanneer je de gelukkige eigenaar bent van een professionele Sony camera. Hähnel levert dergelijke camera accu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-XZ100 is een 7,2-Volt accu die geschikt is als alternatieve batterij voor de Sony A7III, de Sony A7R III en de Sony A9. De capaciteit van de HL-XZ100 is 2000 mAh en hij vervangt de originele Sony NP-FZ100 accu.

Een camera-accu voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's. Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het brede assortiment bestaat uit maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Hähnel: Topkwaliteit die niet onder doet voor het origineel

Hähnel industries is een van de leidende fabrikanten van accu’s, laders en flitsers voor digitale fotocamera's en camcorders. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 opende Hähnel industries ltd. haar nieuwe hoofdkantoor in Bandon. Met hun jarenlange ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Hähnel gebruikt alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in hoogwaardige en voordelige camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Sony
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 2000
Capaciteit (Wh) 14.4
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-FZ100
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HL-XZ100 Sony FZ100 Type Twin Pack of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice