Hahnel HL-PLJ31 Panasonic
Hahnel HL-PLJ31 Panasonic
79,00

Hahnel HL-PLJ31 Panasonic

79,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HL-PLJ31 Panasonic

De Hähnel HL-PLJ31 Li-Ion camera-accu is geschikt voor Panasonic Lumix systeemcamera's, zoals de Lumix S1R en Lumix S1. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Panasonic DMW-BLJ31 batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft.

Vervanger van originele Panasonic DMW-BLJ31 accu

De HL-PLJ31 is een 7,4-Volt camera-accu met een capaciteit van 3500 mAh. Deze Hähnel camera-accu is ideaal als vervanger van een originele batterij omdat hij een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding biedt en een lange levensduur heeft. De batterijen van Hähnel zijn daarom beslist een perfect alternatief als de originele accu niet langer leverbaar is of als reserveaccu.

Camera-accu's voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor wat oudere typen camera's worden gewoon batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Hähnel: Topkwaliteit die niet onder doet voor het origineel

Hähnel industries is een van de leidende fabrikanten van accu’s, laders en flitsers voor digitale fotocamera's en camcorders. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 opende Hähnel industries ltd. haar nieuwe hoofdkantoor in Bandon. Met hun jarenlange ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Hähnel gebruikt alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in hoogwaardige en voordelige camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 3500
Capaciteit (Wh) 25.9
Accuspanning (Volt) 7.4
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu DMW-BLJ31
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HL-PLJ31 Panasonic of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice