Hahnel HL-PLG10HP Li-Ion accu (Panasonic DMW-BLG10E)
Hahnel HL-PLG10HP Li-Ion accu (Panasonic DMW-BLG10E)
39,95

Hahnel HL-PLG10HP Li-Ion accu (Panasonic DMW-BLG10E)

39,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HL-PLG10HP Li-Ion accu (Panasonic DMW-BLG10E)

Hähnel HL-PLG10HP Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic DMW-BLG10E accu

De Hähnel HL-PLG10HP Li-Ion camera-accu heeft een aanzienlijke capaciteitstoename ten op zichte van de HL-PLG10. De capaciteit gaat van 820mAh naar 1000mAh. Hij is geschikt voor de digitale Panasonic Lumix GF Micro FourThirds systeemcamera Lumix DMC-GF6. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een perfecte vervanger voor de originele Panasonic DMW-BLG10E batterij vanwege de degelijkheid en de lange levensduur.

Een accu voor vrijwel iedere camera

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor oudere typen camera's worden batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervangende camera-accu voor Panasonic GF3

Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele batterij zijn ze daarom beslist een perfect alternatief. De HL-PLG10HP is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor de digitale Panasonic Lumix GF Micro FourThirds systeemcamera Lumix DMC-GF6. De capaciteit is 1000 mAh en hij vervangt de originele Panasonic DMW-BLG10E accu.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1000
Accuspanning (Volt) 3.7
Model Accu DMW-BLG10E
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HL-PLG10HP Li-Ion accu (Panasonic DMW-BLG10E) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice