Hahnel HL-PLF19 Panasonic Type Twinpack
Hahnel HL-PLF19 Panasonic Type Twinpack
69,95

Hahnel HL-PLF19 Panasonic Type Twinpack

69,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HL-PLF19 Panasonic Type Twinpack

De krachtige Hähnel HL-PLF19 Li-Ion camera-accu is geschikt voor de Panasonic Micro FourThirds Lumix DC-GH5 en DC-G9 systeemcamera. Deze hoogwaardige en sterke camera-accu is ideaal als extra batterij of betrouwbaar alternatief voor de originele Panasonic DMW-BLF19 batterij. Hij biedt dezelfde kwaliteit als een originele batterij en heeft een lange levensduur. In deze Twin Pack zitten twee HL-PLF19 batterijen.

Alternatief voor Panasonic DMW-BLF19 accu

Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. De HL-PLF19 is een 7,2-Volt camera-accu die perfect geschikt is als alternatieve batterij voor de compacte digitale DC-GH5 en DC-G9 Micro FourThirds systeemcamera uit Panasonic's Lumix-serie. De accu heeft een capaciteit van 1970 mAh en hij vervangt de originele Panasonic DMW-BLF19 batterij.

Een camera-accu voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's. Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het brede assortiment bestaat uit maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Hähnel: Topkwaliteit die niet onder doet voor het origineel

Hähnel industries is een van de leidende fabrikanten van accu’s, laders en flitsers voor digitale fotocamera's en camcorders. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 opende Hähnel industries ltd. haar nieuwe hoofdkantoor in Bandon. Met hun jarenlange ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Hähnel gebruikt alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in hoogwaardige en voordelige camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu.

Specificaties
Merk Hahnel
Oplaadbaar Ja
Soort product Batterij
Capaciteit (mAh) 1970
Capaciteit (Wh) 14.2
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu DMW-BLF19E
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HL-PLF19 Panasonic Type Twinpack of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice