Hahnel HL-PLC12 Panasonic Type Twin Pack
Hahnel HL-PLC12 Panasonic Type Twin Pack
89,95

Hahnel HL-PLC12 Panasonic Type Twin Pack

89,95

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HL-PLC12 Panasonic Type Twin Pack

De Hähnel HL- PLC12 Li-Ion camera-accu is geschikt voor digitale Panasonic Micro FourThirds systeemcamera's uit de Lumix DMC-serie. Deze hoogwaardige en sterke camera-accu is ideaal als extra batterij of betrouwbaar alternatief voor de originele DMW-BLC12 batterij. Hij biedt dezelfde kwaliteit als een originele batterij en heeft een lange levensduur. In deze Twin Pack zitten twee HL- PLC12 batterijen.

Vervanger van originele Panasonic DMW-BLC12 accu

De HL-PLC12 is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale Lumix Micro FourThirds systeemcamera's zoals de Panasonic Lumix DMC-G7 en ook de Panasonic DC-G95 systeemcamera. Maar je kunt de accu ook gebruiken in de DMC-TZ1000 II Bridge superzoomcamera. De capaciteit is 1000 mAh en hij vervangt de originele Panasonic DMW-BLC12 accu. Als vervanger van een originele batterij zijn Hähnel camera-accu's beslist een perfect alternatief omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur.

Een camera-accu voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's. Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het brede assortiment bestaat uit maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 1000
Capaciteit (Wh) 7.2
Accuspanning (Volt) 7.2
Model Accu DMW-BLC12E
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HL-PLC12 Panasonic Type Twin Pack of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice