Hahnel HL-F126s Fuji Type Twin Pack
Hahnel HL-F126s Fuji Type Twin Pack
54,95

Hahnel HL-F126s Fuji Type Twin Pack

54,95

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HL-F126s Fuji Type Twin Pack

De Hähnel HL-F126s Li-Ion camera-accu is geschikt voor digitale Fujifilm systeemcamera's uit de X-serie zoals de Fujifilm X-Pro3, de X-T30, de X-E3, de X-M1 en de X-A7, evenals de Fujifilm X-H1. Ook past deze accu in de Finepix HS50EXR, HS30EXR en HS33EXR cameramodellen. Deze hoogwaardige en krachtige camera-accu is ideaal als extra batterij of betrouwbaar alternatief voor de originele Fujifilm NP-W126s batterij. Hij biedt dezelfde kwaliteit als een originele batterij en heeft een lange levensduur. In deze Twin Pack zitten twee HL-F126s batterijen.

Let op: Mocht de camera de melding geven 'Not a Fuji NP-W126 battery', dan kun je deze melding negeren. De HL-F126 accu werkt net zo goed in de Fuji camera's als de originele NP-W126 accu.

Vervanger van originele Fujifilm NP-W126 accu

De HL-F126 is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor compacte systeemcamera's uit Fujifilm's uit de Finepix X-serie zoals de Fujifilm X-Pro1, de X-T1, de X-E2 en X-E1, de X-M1 en de X-A1. Ook past deze accu in de Finepix HS50EXR, HS30EXR en HS33EXR superzoom cameramodellen. De capaciteit is 1130 mAh en hij vervangt de originele Fujifilm NP-W126 accu. Als vervanger van een originele batterij zijn Hähnel camera-accu's beslist een perfect alternatief omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur.

Een camera-accu voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's. Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het brede assortiment bestaat uit maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Hähnel: Topkwaliteit die niet onder doet voor het origineel

Hähnel industries is een van de leidende fabrikanten van accu’s, laders en flitsers voor digitale fotocamera's en camcorders. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 opende Hähnel industries ltd. haar nieuwe hoofdkantoor in Bandon. Met hun jarenlange ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Hähnel gebruikt alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in hoogwaardige en voordelige camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Fujifilm
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 1130
Capaciteit (Wh) 8.1
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-W126, NP-W126S
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HL-F126s Fuji Type Twin Pack of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice