Hahnel HL-EL15HP Nikon Type Twinpack
Hahnel HL-EL15HP Nikon Type Twinpack
89,95

Hahnel HL-EL15HP Nikon Type Twinpack

89,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HL-EL15HP Nikon Type Twinpack

De Hähnel HL-EL15/15a/15b Li-Ion camera-accu is geschikt voor verschillende digitale Nikon high-end spiegelreflexcamera's en systeemcamera's. Deze sterke en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Nikon EN-EL15, EN-EL15a en EN-EL15b batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft. In deze Twin Pack zitten twee HL-EL15/15a/15b batterijen.

Let op: Wanneer je de accu wilt opladen in de Z6 of Z7 camera, zorg er dan voor dat je de meest recente versie van de batterij hebt. Deze is te herkennen aan de indicatie 'HL-EL15 / 15a / 15b'. Als er geen '15b' op de accu staat, dan kan deze niet opgeladen worden in de Z6 en Z7 camera's.

Alternatief voor de Nikon EN-EL15 / EN-EL15a en EN-EL15b accu

Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele batterij zijn ze daarom beslist een perfect alternatief. De HL-EL15 is een 7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij. De capaciteit is 1650 mAh en hij vervangt de originele Nikon EN-EL15, EN-EL15a en EN-EL15b camera-accu's.

Een camera-accu voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's. Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het brede assortiment bestaat uit maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Hähnel: Topkwaliteit die niet onder doet voor het origineel

Hähnel industries is een van de leidende fabrikanten van accu’s, laders en flitsers voor digitale fotocamera's en camcorders. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 opende Hähnel industries ltd. haar nieuwe hoofdkantoor in Bandon. Met hun jarenlange ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Hähnel gebruikt alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in hoogwaardige en voordelige camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Nikon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 1650
Capaciteit (Wh) 11.6
Accuspanning (Volt) 7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu EN-EL15, EN-EL15A, EN-EL15B, EN-EL15C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HL-EL15HP Nikon Type Twinpack of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice