Hahnel HL-F126s accu (Fujifilm NP-W126s)
Hahnel HL-F126s accu (Fujifilm NP-W126s)
29,95

Hahnel HL-F126s accu (Fujifilm NP-W126s)

29,95

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HL-F126s accu (Fujifilm NP-W126s)

Hähnel HL-F126s Li-Ion accu vervanger voor de Fujifilm NP-W126s accu

De Hähnel HL-F126s Li-Ion camera-accu is geschikt voor digitale Fujifilm systeemcamera's uit de X-serie zoals de Fujifilm X-Pro1, de X-T1, de X-T2, de X-E2 en X-E1, de X-M1 en de X-A1, evenals de nieuwe X-H1. Ook past deze accu in de Finepix HS50EXR, HS30EXR en HS33EXR cameramodellen. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Fujifilm NP-W126s batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft.

Let op: Mocht de camera de melding geven 'Not a Fuji NP-W126 battery', dan kun je deze melding negeren. De HL-F126 accu werkt net zo goed in de Fuji camera's als de originele NP-W126 accu.

Vervanger van originele Fujifilm NP-W126 accu

De HL-F126 is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor compacte systeemcamera's uit Fujifilm's uit de Finepix X-serie zoals de Fujifilm X-Pro1, de X-T1, de X-E2 en X-E1, de X-M1 en de X-A1. Ook past deze accu in de Finepix HS50EXR, HS30EXR en HS33EXR superzoom cameramodellen. De capaciteit is 1130 mAh en hij vervangt de originele Fujifilm NP-W126 accu. Hähnel camera-accu's zijn ideaal als vervanger van een originele batterij omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur hebben. Ze zijn daarom beslist een perfect alternatief voor de originele accu of als reserveaccu.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een test van de Consumentenbond.

Hähnel: Topkwaliteit die niet onder doet voor het origineel

Hähnel industries is een van de leidende fabrikanten van accu’s, laders en flitsers voor digitale fotocamera's en camcorders. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 opende Hähnel industries ltd. haar nieuwe hoofdkantoor in Bandon. Met hun jarenlange ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Hähnel gebruikt alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in hoogwaardige en voordelige camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu.

Specificaties
Merk Hahnel
Gewicht 75 gram
Geschikt voor merk Fujifilm
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1130
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-W126S
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HL-F126s accu (Fujifilm NP-W126s) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice