Hahnel Captur Receiver - Fuji
Hahnel Captur Receiver - Fuji
44,95

Hahnel Captur Receiver - Fuji

44,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Captur Receiver - Fuji

Hähnel Captur Receiver Fuji

De Hähnel Captur Receiver is een extra ontvanger waarmee je een extra flitser draadloos kunt besturen. In samenwerking met de Captur Receiver Transmitter set is het mogelijk om meerdere flitsers of camera's tegelijkertijd van een afstand te bedienen. Handig als je bijvoorbeeld aan de slag wilt gaan met strobist fotografie, of voor natuurfotografie, als je de camera van een afstand wilt besturen, zodat je zelf onzichtbaar kunt opstellen.

De Captur Receiver is geschikt voor de meeste Fujifilm camera's en flitsers. Ook standaard externe flitsers zonder draadloze functionaliteit van merken als Nissin, Sigma en Metz kun je met dit systeem aansturen. De trigger werkt op een radiofrequentie van 2,4Ghz waardoor je een groot draadloos bereik hebt van wel 100 meter! Het voordeel van een radiofrequentie is dat het niet uitmaakt of er een obstakel of muur tussen jou en de camera of flitser zit. Verder zijn er genoeg mogelijkheden, maak enkele foto's, burstopnamen of een reeks snelle foto's achter elkaar. Werk met lange belichtingen in de bulbmodus, of speel met de timerinstelling en fotografeer met een vertraging van 4 seconden. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

Let op! Dit product bestaat alleen uit een extra receiver (ontvangt) unit. Je hebt dus een transmitter (zender) nodig om camera's en flitsers aan te sturen.


Kenmerken

  • Geschikt voor Fuji camera's
  • Werkt zowel met Fuji flitsers als Metz, Sigma en Nissin flitsers
  • Maximaal bereik: 100 meter
  • Frequentie: 2,4 Ghz
Specificaties
Merk Hahnel
Aantal batterijen 2
Model Accu AA batterijen
Bereik (meter) 100
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Ontvanger
Geschikt voor cameramerk Olympus, Panasonic
Geschikt voor flitsermerk Olympus, Panasonic
Bevestigingsopties boven Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Captur Receiver - Fuji of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice