Hähnel Captur Cable Pack Nikon
Hähnel Captur Cable Pack Nikon
14,95

Hähnel Captur Cable Pack Nikon

14,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hähnel Captur Cable Pack Nikon

Hähnel Captur Cable Pack voor Nikon t.b.v. Captur afstandbediening systeem

De Captur Cable Pack van Hähnel is een eenvoudige oplossing om time lapse opnames te maken met je Nikon fotocamera. In combinatie met de Captur Timer Module kan je de mooiste time lapse sequences vastleggen! Daarnaast kan de Captur Cable Pack de kabels van je Captur Module vervangen wanneer deze versleten zijn.

Time Lapse Fotografie

Met Time Lapse fotografie laat je landschappen, wolkenpartijen, langzaam groeiende planten en nog veel meer tot leven komen! Je kunt meerdere foto’s maken op intervallen gedurende langere tijd, en deze bewerken tot een bewegende reeks foto’s. Met de Captur timer module in combinatie met de Captur Cable Pack kun je deze intervallen zelf instellen om zo de mooiste Time Lapse fotoseries te maken. Daarnaast is het mogelijk om met deze module een lange sluitertijd in te stellen, zodat je bewegende objecten vast kunt leggen. Zo creëer je de mooiste plaatjes van vallende sterren, bewegende landschappen, stadsgezichten in het donker en meer!

Eenvoudige oplossing

De Captur Cable Pack biedt een voordelige en eenvoudige oplossing om time lapse opnames te maken, in combinatie met de Captur Timer Module. Een ideale oplossing voor de hobby-fotograaf die wil experimenteren met Time Lapse opnames en intervallen. Met de Cable Pack sluit je de timer module aan op je camera en kan je gelijk aan de slag! Indien je enthousiast bent over de module, is deze daarna eenvoudig uit te breiden om draadloos time lapse opnames te maken en sensoren toe te voegen om opnames te triggeren met bijvoorbeeld licht of geluid.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Type kabelproduct Kabelaccessoire
Aansluitingen Nikon 10 pin remote, Nikon DC1 remote, Nikon DC2 remote
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hähnel Captur Cable Pack Nikon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice