Hahnel Canon NB-6L / NB-6LHP
Hahnel Canon NB-6L / NB-6LHP
31,95

Hahnel Canon NB-6L / NB-6LHP

31,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Canon NB-6L / NB-6LHP

Hähnel NB-6L/NB-6LHP Camera Accu

De Hähnel NB-6L/NB-6LHP Li-Ion camera-accu is geschikt voor een uitgebreide reeks Canon compactcamera'a. Deze krachtige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Canon NB-6L/NB-6LHP accu omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een langere levensduur heeft.

Camera-accu's voor vrijwel elke camera

Energie is een eerste levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma is zeer breed en diep met meer dan 180 typen accu's voor camera's en camcorders. En: ook voor wat oudere typen camera's worden gewoon accu's geleverd. Er is dus altijd wel een accu voor jouw camera!

Vervanger van originele Canon NB-6L/NB-6LHP accu

De NB-6L/NB-6LHP is een compacte 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als extra of vervangingsaccu voor Canon compactcamera's. De capaciteit is maar liefst 800 mAh. Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele accu zijn ze daarom beslist een perfect alternatief.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Hoogte 7 mm
Diepte 42 mm
Breedte 34 mm
Geschikt voor merk Canon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1110
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NB-6L, NB-6LH
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Canon NB-6L / NB-6LHP of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice