Hahnel Canon NB-2L accu / HL-2LHP
Hahnel Canon NB-2L accu / HL-2LHP

Normale prijs: 41,95

Special Price 29,95

Hahnel Canon NB-2L accu / HL-2LHP

Normale prijs: 41,95

Special Price 29,95

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Canon NB-2L accu / HL-2LHP

Hähnel HL-2LHP Li-Ion accu vervanger voor de Canon NB-2L accu

De compacte Hähnel HL-2LHP Li-Ion is een bijzondere videoaccu die ontwikkeld is voor gebruik in digitale Canon camcorders uit de DC-serie, de MVX-serie, de MV-serie en de FV-serie, maar past ook in diverse digitale dslr- en compactcamera's. Deze compacte maar hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Canon NB-2L batterij.

Altijd de juiste camera-accu

Energie is een eerste levensbehoefte voor fotografen. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen voor je camera beschikbaar te hebben. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Camera-accu voor de Canon NB-2L

De HL-2LHP is een 7,4-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor gebruik in een uitgebreide reeks digitale Canon camcorders uit de DC-serie, de MVX-serie, de MV-serie, de ZR-serie en de FV-serie, zoals de MVX40i, de DC330, de FVM20 en de ZR200. Deze camera-accu past ook in diverse digitale Canon dslr- en compactcamera's. De capaciteit is 740 mAh en hij vervangt de originele Canon NB-2L camera-accu. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding. Hähnel levert accu’s die langer stroom leveren en als alternatief kunnen dienen voor camera-accu's die niet langer in productie zijn.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Hoogte 16 mm
Diepte 45 mm
Breedte 33 mm
Geschikt voor merk Canon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 740
Accuspanning (Volt) 7.4
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NB-2L
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Canon NB-2L accu / HL-2LHP of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice