Hahnel Canon NB-13L accu / HL-13L
Hahnel Canon NB-13L accu / HL-13L
37,46

Hahnel Canon NB-13L accu / HL-13L

37,46

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Canon NB-13L accu / HL-13L

Hähnel HL-13L Li-Ion accu vervanger voor de Canon NB-13L accu

De Hähnel HL-13L is een vervangende Li-Ion accu voor de Canon Powershot G7 X digitale compactcamera. Deze betrouwbare en hoogwaardige 3,6- Volt camera-accu is een uitstekende vervanger van een originele batterij. De capaciteit van de HL-13L is 1060 mAh en de accu vervangt de originele Canon NB-13L camera-accu, maar is uiteraard ook perfect als reservebatterij. Daarnaast is de HL-13L geschikt voor de Canon G5X en G9X.

Hähnel Li-Ion videoaccu voor Canon

Energie is absoluut de eerste behoefte van een videofilmer. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede videoaccu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert dergelijke videoaccu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-13L is een betrouwbare camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor de Canon PowerShot G7 X, G5X en G9X. De capaciteit en levensduur is vergelijkbaar en dat maakt de Hähnel HL-13L een perfect alternatief voor een originele Canon camera-accu.

Accucellen van de beste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, videoaccu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, doen deze topkwaliteit videoaccu's niet onder voor een originele camera-accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwamen in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Canon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 1250
Accuspanning (Volt) 3.6
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NB-13L
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Canon NB-13L accu / HL-13L of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice