Hahnel Canon NB-12L accu / HL-12L
Hahnel Canon NB-12L accu / HL-12L
31,95

Hahnel Canon NB-12L accu / HL-12L

31,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Canon NB-12L accu / HL-12L

Hähnel HL-12L Li-Ion accu vervanger voor de Canon NB-12L accu

De Hähnel HL-12L is een Li-Ion accu voor diverse Canon foto- en videocamera's. Deze vervangende camera-accu is geschikt voor Canon videocamera's uit de Legria-serie en enkele Powershot modellen. Deze betrouwbare en hoogwaardige foto- en videoaccu is een uitstekende vervanger van de originele Canon NB-12L batterij.

Hähnel Li-Ion videoaccu voor Canon

Energie is absoluut de eerste behoefte van een videofilmer. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede videoaccu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert dergelijke videoaccu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-12L is een 3,6-Volt accu die geschikt is als alternatieve batterij voor videocamera's zoals de Canon Canon Legria mini X. Ook is deze accu geschikt voor de Canon PowerShot G1 X Mark II en de Canon PowerShot N100 compactcamera's. De capaciteit van de HL-12L is 1910 mAh en de accu vervangt de originele Canon NB-12 L batterij.

Accucellen van de beste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, videoaccu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, doen deze topkwaliteit videoaccu's niet onder voor een originele camera-accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwamen in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Canon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 1910
Accuspanning (Volt) 3.6
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NB-12L
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Canon NB-12L accu / HL-12L of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice