Hahnel Canon LP-E12 accu / HL-E12
Hahnel Canon LP-E12 accu / HL-E12

Normale prijs: 41,95

Special Price 29,95

Hahnel Canon LP-E12 accu / HL-E12

Normale prijs: 41,95

Special Price 29,95

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Canon LP-E12 accu / HL-E12

Hähnel HL-E12 Li-Ion accu vervanger voor de Canon LP-E12 accu

De Hähnel HL-E12 Li-Ion camera-accu is ontwikkeld voor gebruik in de Canon EOS 100D dslr-camera en voor gebruik in het EOS M compacte camerasysteem. Deze hoogwaardige en sterke camera-accu is een perfecte vervanger voor de originele Canon LP-E12 batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft.

Alternatief voor de Canon LP-E12 accu

Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele batterij zijn ze daarom beslist een perfect alternatief. De HL-E12 is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor de Canon EOS M compacte systeemcamera. Ook is de accu geschikt voor gebruik in de EOS 100D dslr-camera. De capaciteit is 750 mAh en hij vervangt de originele Canon LP-E12 accu.

Camera-accu's voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor wat oudere typen camera's worden gewoon batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Canon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 875
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu LP-E12
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Canon LP-E12 accu / HL-E12 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice