Hahnel 5-in-1 camera-reinigingsset
Hahnel 5-in-1 camera-reinigingsset
9,95

Hahnel 5-in-1 camera-reinigingsset

9,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel 5-in-1 camera-reinigingsset

Met de Hähnel 5-in-1 schoonmaakset heb je ook onderweg alles bij je om jouw camera in topconditie te houden. Naast het reinigen van je camera, is deze reinigingsset ook geschikt voor het schoonmaken en onderhouden van lenzen, verrekijkers en LCD-schermen.

Het onderhouden van je camera is belangrijk

Als fotograaf of filmer ben je zuinig op je apparatuur. Het onderhouden van je apparatuur is noodzakelijk om het in topconditie te houden. Je wilt niet dat je apparatuur defect raakt door zand of kleine stofjes. Ook vingerafdrukken en vetvlekken op je camera zijn niet wenselijk. Daarom is het goed om zichtbaar vuil zo snel mogelijk te verwijderen en om eens in de zoveel tijd alles even na te lopen en schoon te maken.

Complete schoonmaakset voor je camera

De Hähnel Cleaning Kit bestaat uit 5 onderdelen, die ervoor zorgen dat je de behuizing van de camera, lenzen of verrekijker snel en eenvoudig grondig kunt reinigen. In deze reinigingsset bevat een microvezel doekje, twee verschillende swabs, een kwast en een blaasbalg. Let op: deze set is niet bedoeld om de sensor van je camera te reinigen!

Kenmerken van de Hähnel 5-in-1 camera-reinigingsset

  • Reinig de behuizing van je camera, lenzen of verrekijker
  • Snel en eenvoudig in gebruik
  • Handig voor onderweg
  • 5-delige reinigingsset
Specificaties
Merk Hahnel
Soort reinigings accessoire Blaasbalg, Cleaning kit, Cleaning swab, Doek, Kwastje
Reiniging voor Camera, Filter, Lens, Verrekijker
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel 5-in-1 camera-reinigingsset of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice