Hahnel 2.4 Ghz ontvanger voor draadloos flitsen Combi TF Olympus/Panasonic
Hahnel 2.4 Ghz ontvanger voor draadloos flitsen Combi TF Olympus/Panasonic
29,55

Hahnel 2.4 Ghz ontvanger voor draadloos flitsen Combi TF Olympus/Panasonic

29,55

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel 2.4 Ghz ontvanger voor draadloos flitsen Combi TF Olympus/Panasonic

Hähnel Combi TF 2.4GHz Receiver voor Olympus en Panasonic

Met de Hähnel Combi TF Receiver voor Nikon is draadloos flitsen met meerdere flitsers onder alle omstandigheden mogelijk. De Receiver is compatible met de meeste originele Nikon flitsers, maar ook met flitsers van bijvoorbeeld Metz, Nissin en Sigma. De Hähnel Combi TF transmitter kan meerdere receivers tegelijkertijd aansturen.

Gebruiksvriendelijke Receiver voor Olympus en Panasonic

De Combi TF Receiver is ontwikkeld voor Olympus en Panasonic Lumix dslr-camera's, systeemcamera's en enkele digitale compactcamera's. De Receiver werkt met 2 AA batterijen en is zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij een krachtige FSK 2.4GHz draadloze transmissie werkt de Receiver betrouwbaar en stabiel tot een afstand van 100 meter van de zender. Om de Receiver gemakkelijk te bevestigen op een statief is er een standaard 1/4-inch statiefschroefdraad aanwezig.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

Of je nu buiten werkt of in de studio, een draadloze flash trigger is een zeer nuttig onderdeel van de uitrusting van zowel professionals als amateurfotografen. Hähnel levert die triggers! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop, zodat je altijd kunt vertrouwen op je apparatuur als je waar dan ook aan het werk bent. Maar Hähnel levert niet alleen triggers; ook camera-accu's en batterijen, laadstations, afstandsbedieningen en battery grips maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Aantal batterijen 2
Model Accu AA batterijen
Flitseigenschappen Draadloze flitsaansturing
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Ontvanger
Geschikt voor cameramerk Olympus, Panasonic
Geschikt voor flitsermerk Olympus
Bevestiging 1/4"
Bevestigingsopties boven 1/4"
Afstandsbediening voor camera Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel 2.4 Ghz ontvanger voor draadloos flitsen Combi TF Olympus/Panasonic of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice