GoPro Large Tube Mount (Roll Bars + Pipes + More)
GoPro Large Tube Mount (Roll Bars + Pipes + More)
39,95

GoPro Large Tube Mount (Roll Bars + Pipes + More)

39,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving GoPro Large Tube Mount (Roll Bars + Pipes + More)

GoPro Large Tube Mount

Met de GoPro Large Tube Mount kun je een GoPro action cam op een buis of railing bevestigen met een diameter van 3,5 tot 6,35 centimeter. Hiermee is deze mount zeer geschikt voor bijvoorbeeld roof racks, windsurf gieken, MTB frames en eigenlijk elke dikkere bar. De geïntegreerde basis van de mount kan 360 graden draaien waardoor het eenvoudig is om de perfecte compositie te verkrijgen. Je hebt daarbij de keuze uit zestien verschillende posities.

Bevestiging en ontwerp

De mount is zeer snel en eenvoudig om een bar te klemmen. Aan de binnenzijde is een rubberen insert geplaatst die schokken en trillingen op kan vangen. Het antislip-ontwerp van de Large Tube Mount zorgt er voor dat de mount niet zomaar wegglijdt en stevig bevestigd kan worden zonder dat deze het oppervlak beschadigt.

Kenmerken van GoPro's Large Tube Mount

  • Voor buizen tussen de 3,5 en 6,35 centimeter
  • Met een geïntegreerde 360 graden draaibare basis
  • Keuze uit zestien posities voor de perfecte beeldhoek
  • Rubberen insert tegen schokken en trillingen
  • Anti-slip ontwerp en beschadigt het oppervlak niet
  • Zeer compleet met een extra lange schroef
Specificaties
Merk GoPro
Soort Mount
Type mount Buis mounts
Geschikt voor merk GoPro
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over GoPro Large Tube Mount (Roll Bars + Pipes + More) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.