Godox X Pro II Transmitter For Olympus/Panasonic
Godox X Pro II Transmitter For Olympus/Panasonic
119,00

Godox X Pro II Transmitter For Olympus/Panasonic

119,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 39,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Godox X Pro II Transmitter For Olympus/Panasonic

De Godox X PRO II Transmitter is gemaakt voor Olympus en Panasonic TTL systemen. Het stelt jou in staat om adequaat en nauwkeurig te flitsen tot 100 meter.

Multi-shooting

Wanneer je hetzelfde object met anderen fotografeert en een set vaste lampen deelt, kun je de multi-shooting modus proberen. Bij multi-shooting stuurt jouw Xpro II L de door jou ingestelde flitswaarde naar het licht, en de flitser zal werken volgens jouw flitswaarde. Terwijl je geniet van het plezier van fotograferen met anderen, pas je de flitser aan om jouw creatieve ideeën te vervullen.

Gelijkmatige belichting voor jouw foto's

Zowel TTL als HSS worden aangeboden, waardoor je jouw flitser kunt gebruiken met sluitertijden tot 1/8000s. Xpro II L zorgt ervoor dat jouw hele foto gelijkmatig wordt belicht en je de best mogelijke opname krijgt. Bovendien worden de flitsinstellingen op afstand in realtime weergegeven op een extra groot LCD-scherm voor professionele resultaten, zodat jouw foto de perfecte belichting krijgt.

Laat jouw flitser op afstand afgaan

Met Channel en ID kun je de flitser op elk gewenst moment op afstand bedienen en activeren. De flitser kan worden geactiveerd als zowel de flitser als de flits-trigger op hetzelfde kanaal en ID zijn ingesteld. Afzonderlijke kanalen en ID's kunnen signaalinterferentie effectief voorkomen. Als in een scène een aantal flitsers wordt gebruikt en je zoekt het minst storende kanaal en ID, is door de scan functie snel een geschikt kanaal gevonden om jouw werk efficiënter te maken.

Geen gedoe meer met apparaten

Godox is een nauw partnerschap aangegaan met Sekonic. Wanneer je een foto neemt, kun je na meting door de Sekonic lichtmeter L-858 met ingebouwde Godox 2.4G module, direct de flitswaarde instellen op de lichtmeter, L-858. Met Godox's sterke verbinding met Sekonic, ben je direct in staat om de flitswaarde in te stellen via de lichtmeter. Voor deze eigenschap, kun je meer tijd sparen om jouw voldane beelden te fotograferen in plaats van met apparaten te worstelen.

Kenmerken

  • Stroomvoorziening: 2*AA batterijen
  • Display: Groot LCD paneel, achtergrondverlichting AAN of UIT
  • Kanaal: 32
  • Draadloze ID: 01-99
  • Groep: 16
  • Afmeting: 9,5 x 6,2 x 4,9cm
  • Netto Gewicht: 93g

In de doos

  • Transmitter
Specificaties
Merk Godox
Aantal batterijen 2
Model Accu AA batterijen
Aansluitingen 3.5mm remote
Type display Vast display
Kanalen 32
Groepen 16
Bereik (meter) 100
Type Draadloze Flits triggers Zender
X-syncsnelheid (sec) 1/8000
Geschikt voor cameramerk Olympus, Panasonic
Bevestiging Hotshoe
Afstandsbediening voor camera Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Godox X Pro II Transmitter For Olympus/Panasonic of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice