Godox Witstro AD200Pro
Godox Witstro AD200Pro
459,00

Godox Witstro AD200Pro

459,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 153,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 15,23 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Godox Witstro AD200Pro

De AD200Pro TTL Pocket Flash Kit van Godox is gebouwd rond een unieke flitsbron met een standaard speedlight-kop en een kale lampkop. Het is een verbeterde versie van zijn voorganger (de AD200) en deze flitser biedt je de mogelijkheid om twee verschillende soorten licht te werken. De set wordt geleverd met de twee flitskoppen, een lithiumbatterij, een oplader en een draagtas.

De Speedlight-kop voert het standaard uiterlijk uit van een ingebouwde flitser die kan worden aangepast met een optionele softbox, beauty dish of paraplu. De kale lampkop heeft een verwijderbare flitsbuis en produceert 360 graden zacht, helder en bijna schaduwloos licht. De kop gebruikt optionele reflectoren die de stralingshoek focussen en je directionele controle geven. De AD200Pro heeft indrukwekkende kernkenmerken, zoals 200Ws aan vermogen, in 9 stappen instelbaar van 1/256 tot 1/1, een recycle-tijd van 0,01 tot 2,1 seconden en flitsduur van slechts 1/15.380 sec. De flitser werkt op een verwijderbare, oplaadbare lithiumbatterij die je tot 500 full-power flitsen en duizenden flitsen met lager vermogen geeft.

De AD200Pro heeft 3 flitsmodi: Handmatig, TTL en Multi (Stroboscopisch). De handmatige flitsmodus laat gebruikers zaken instellen zoals de energiekeuze, het modelleringslicht, eerste of tweede gordijnsynchronisatie enzovoorts.
De TTL flitsmodus maakt gebruik van de ingebouwde X1-ontvanger van de flitskop. Optionele X1 TTL-zenders zijn beschikbaar voor Nikon, Canon, Sony, Olympus en FUJIFILM-camera's. Ze zullen ook een afzonderlijk aangeschafte LED-kop detecteren.
De multi flitsmodus regelt de stroboscopische snelheid tot 90 keer per seconde (90 Hz). Het 32-kanaals draadloze systeem bestuurt de flitsmodus, eerste en tweede gordijnsynchronisatie, hogesnelheidssynchronisatie tot 1/8000 seconde, het vermogensniveau, de modelleringslamp en flits-gereed signaal op afstanden tot ongeveer 100 meter. Firmware-updates zijn verkrijgbaar op de Godox-website.

Bijzonderheden:

Ingebouwd 2,4 GHz draadloos X-systeem
Ingebouwde draadloze ontvanger: controle van het activeringsvermogen, waarschuwingspieptoon met optionele draadloze zender. Compatibel met Nikon, Canon, Sony, Olympus en Fuji TTL.

Bare Bulb en Speedlight Flash Heads
Een bare bulb en speedlight flitskop zijn meegeleverd om de lichtkwaliteit te variëren. De kleurtemperatuur is een constante 5600K over het gehele vermogensbereik.

Lithiumbatterijpak met grote capaciteit
De 14,4V / 2900mAh-batterij krijgt 500 full-power flitsen met een herhaling van 0,01 tot 2,1 seconde.

AV-paneel
Eenvoudig leesbaar digitaal paneel geeft uw aanpassingen weer

Accessoires
Barn Doors, kleurfilters en diffusers zijn beschikbaar om je werk te personaliseren.

Specificaties
Merk Godox
Soort lamp Monolight
Lichtvormer aansluitingen Accessoire fitting, Overige
Flitsvermogen (Ws) 200
Kleurtemperatuur (K) 5600
Recycletijd min (sec) 0.01
Recycletijd max (sec) 2.1
Flits-gereed signaal Ja, Uitschakelbaar
Instellicht Ja
Langste flitsduur 1/220 sec
Kortste flitsduur 1/15380 sec
Stroboscoop functie (fps) 90
Kortste synchronisatietijd high speed 1/8000 sec
Vermogensregeling (stops) 9
Trigger Kabel, Optisch, Radiografisch
Flitseigenschappen Draadloze flitsaansturing, TTL
TTL sturing vanuit Vanuit de commander
Stroomvoorziening Accu (eigen type)
Accu inbegrepen Ja
Accu verwisselbaar Ja
Model Accu WB29
Flitsen per acculading 500
Type display Vast display
Afstandsbediening Bedraad, Radiografisch
Aansluitingen 3.5mm remote
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Godox Witstro AD200Pro of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice