Godox Speedlite V1 Sony Kit
Godox Speedlite V1 Sony Kit
245,00

Godox Speedlite V1 Sony Kit

245,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 81,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Godox Speedlite V1 Sony Kit

Godox Speedlite V1 met ronde flitskop en accu voor Sony

De Godox Speedlite V1 is een systeemflitser met enkele bijzondere eigenschappen zoals een krachtig accusysteem en een ronde flitskop waardoor je een lichtval krijgt die vergelijkbaar is met die van een studioflitser. Dankzij een vernuftig magnetisch bevestigingssysteem monteer je lichtvormers binnen een seconde.

De voordelen van rond

De Speedlite V1 maakt korte metten met twee kenmerken van de traditionele systeemflitser. In plaats van de rechthoekige flitskop van andere systeemflitsers heeft de flitskop net zoals een lens een ronde vorm waardoor je een veel mooiere lichtval krijgt. Het voordeel is ook dat accessoires en lichtvormers, zoals snoots, grids en diffusors een groter (rond ipv rechthoekig) oppervlak hebben. Ook heel handig dat je die lichtvormers dankzij het magnetisch bevestigingssysteem zo op de V1 klikt.

Ingebouwde accu

Een ander kenmerk van de conventionele systeemflitser is het gebruik van batterijen of accu's in penlite-vorm als energiebron. Waar camera's al heel lang een efficiënt accusysteem in plaats van batterijen gebruiken liep de systeemflitser op dat gebied duidelijk achter. De V1 zet dat recht met een krachtige (7.2V/2600mAh), verwisselbare Li-Ion accu waarmee je 480 full power flitsen kunt maken. De interval bedraagt slechts 1,5s en je kunt de accu zelfs tijdens het gebruik (bij)laden via de USB-aansluiting.

Kenmerken

De Speedlite V1 heeft veel in zijn mars, een krachtig vermogen van 76Ws, automatische of manuele zoom (28-105mm), Hi-Synch tot 1/8.000s, draadloze functionaliteit via Godox 2.4G radiotechniek (compatibel met AD200, AD600, AD400, V860II, V350 en X Pro transmitter), modelleerflits plus 2W LED-continulicht plus de mogelijkheid om toekomstige firmware updates via de USB-poort in te voeren.

Specificaties
Merk Godox
Type flitser Reportageflitser
Diepte 76 mm
Hoogte 197 mm
Breedte 93 mm
Gewicht 420 gram
Geschikt voor merk Sony
In- en uitzoomen flitser Automatisch, Handmatig
Zoombereik max (mm) 105
Zoombereik min (mm) 28
Verticale rotatie min (graden) 7
Verticale rotatie max (graden) 120
Horizontale rotatie (graden) 330
Flitseigenschappen Af-hulplicht, Draadloze flitsaansturing, Roterende kop, TTL
Type verbinding Wifi
Instelbaar vermogen max 1/1
Instelbaar vermogen min 1/128
Aansluitingen USB-C
Recycletijd max (sec) 1.5
Model Accu VB26
Aantal batterijen 1
Flitshulpmiddelen Af-hulplicht
Synchronisatie opties High speed synchronisatie
Kortste flitsduur 1/20000 sec
Langste flitsduur 1/300 sec
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Godox Speedlite V1 Sony Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice