Godox Parabolic Reflector Kit 158
Godox Parabolic Reflector Kit 158
1.699,00

Godox Parabolic Reflector Kit 158

1.699,00

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 566,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 37,80 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Godox Parabolic Reflector Kit 158

Godox Parabolic Reflector creëert een onderscheidende manier om uw licht vorm te geven. Dankzij de technische precisie en het streven naar uitmuntendheid. De 24-armige reflector werkt perfect als een licht her-uitvinder die dimensies creëert die andere lichtvormers niet zouden kunnen.

Vooraanstaande lichtmeester

U zult onder de indruk zijn van de prachtige lichteffecten die worden geleverd. Schaduwen worden geworpen in een gevoel van prachtige beeldhouwkunst voor elegante dimensionaliteit. Rijke contrasten kunnen worden verkregen terwijl tonale gebieden gelijkmatig worden verlicht, met grote diepte. Details en charmes worden samengevoegd in één geheel. Levendige kleuren worden sterk behouden om de impact van het beeld te versterken. De algehele intensiteit is instelbaar op uw visuele esthetiek. Op alle niveaus van lichtkwaliteit toont het systeem zijn onbetwistbare meesterschap, het beste voor mode, schoonheid, fine-art en andere artistieke creaties.

Kleine adapterring

De adapterring die de lichtkop van uw voorkeur verbindt, is nieuw ontworpen met een kleinere diameter, waardoor de lichtopbrengst minder wordt geblokkeerd, wat een efficiëntere verlichting oplevert.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij het doordachte mechanische ontwerp met de one-twist-release is de lamp eenvoudig te gebruiken en snel op te zetten.

Beveilig uw licht.

De lamp wordt beschermd door 2 veiligheidsmechanismen. Het anti-rotatiemechanisme en een valbeveiligingstouw. Dit is om uw lampkop te beschermen tegen per ongeluk vallen.

Kenmerken

  • Parabolisch ontwerp
  • 24-armige reflector
  • Kleine adapterring
  • ontkoppeling met een draai
  • Anti-rotatiemechanisme
  • Val beveiligingstouw

In de doos

  • Paraboolreflector 158
  • Draagtas CB35
  • Grip PB-G1
Specificaties
Merk Godox
Soort studio accessoire Reflector
Geschikt voor merk Godox
Softbox Vorm Rond
Grid meegeleverd Nee
Grid mogelijk Ja
Flits Vatting Godox
Kleur interieur Zilver
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Godox Parabolic Reflector Kit 158 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice