Godox Led 308W II
Godox Led 308W II
123,42
123,42

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 41,14 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Godox Led 308W II

De Godox LED 308W II is een professionele continulamp met een vaste kleurtemperatuur van 5600K. De lamp is opgebouwd uit 308 energiezuinige LED's die niet warm worden. Het ontwerp is compact en zeer goed hanteerbaar door het lichte gewicht. Ideaal voor op bruiloften, macro- en productfotografie, journalistieke producties en natuurlijk voor het opnemen van video's.

Flexibel inzetbaar

De flexibel inzetbare videolamp is zo aan te sluiten op de accessoireschoen van je camera. Bovendien wordt er een houder met een stevige grip en een kleine standaard meegeleverd. De accessoireschoen van de Godox LED 308W II is aan de onderkant voorzien van een 1/4" schroefdraadaansluiting zodat de lamp ook eenvoudig op een lampstatief te bevestigen is. Door de videolamp naar voren of naar achteren te kantelen kun je de hoek instellen. Om het licht te kunnen richten is de LED-lamp uitgerust met 4 verstelbare kleppen.

Bediening op afstand

De Godox LED 308W II is op afstand instelbaar met behulp van de optioneel verkrijgbare afstandsbediening. Door meerdere exemplaren te groeperen kun je de helderheid van wel 6 verschillende groepen op afstand aansturen. Je hebt de keuze uit 16 verschillende kanalen, zodat er altijd wel een groep tot je beschikking is.

Kenmerken

  • Continulamp met een kleurtemperatuur van 5600K
  • Flexibel inzetbaar dankzij vele montagemogelijkheden
  • Compleet met een handige afstandsbediening
  • Compact, licht en wordt niet warm

In de doos

  • Houder met grip
  • Kleine standaard
  • Diffuser
Specificaties
Merk Godox
Model Accu AAA Batterijen
Type licht categorie Continu licht op camera
Kleurtemperatuur max (K) 5600
Kleurtemperatuur min (K) 5600
Stroomvoorziening Batterij (standaard type)
Soort lamp Lamp
Afstandsbediening Radiografisch
Lichtbron LED
Bevestiging 1/4", Coldshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Godox Led 308W II of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice