GGS III Larmor screenprotector voor Canon 450D/500D
GGS III Larmor screenprotector voor Canon 450D/500D
34,95

GGS III Larmor screenprotector voor Canon 450D/500D

34,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving GGS III Larmor screenprotector voor Canon 450D/500D

Screenprotector van gehard glas

De GGS III Larmor is een hoogwaardige screenprotector waarmee je het relatief kwetsbare glas van het lcd-scherm van je Canon EOS 150D of 500D kunt beschermen. Deze screenprotector van de derde generatie van GGS is gefabriceerd van gehard optisch glas met een dikte van slechts 0.5mm en een lichttransmissie van 90%. Het glas is onsplinterbaar en voorzien van een meervoudige coating en ontspiegeling. In de dagelijkse praktijk merk je daardoor niets van de screenprotector, of hij nu op een uitklapbaar scherm of een aanraakscherm gemonteerd is.

Handleiding

Het monteren van een screenprotector is helemaal niet moeilijk, maar je moet wel om enkele zaken denken. Het is heel belangrijk dat er geen stof tussen de screenprotector en het glas van het scherm komt. Werk dus in een stofvrije omgeving, en neem het tafel- of bureaublad af met een natte doek. Reinig het lcd-scherm van de camera met een speciaal antistatisch poetsdoekje. Blijf je toch last houden van hardnekkig stof, wind dan wat plakband om je vingertop en haal hier mee het stof weg. Verwijder de afdekfolie van de protector en bevestig hem voorzichtig op het lcd-scherm. Even aandrukken met het schoonmaakdoekje en je hebt een effectieve bescherming tegen stoten en krassen! Omdat de protector zonder lijm werkt kun je hem altijd weer gemakkelijk verwijderen.

Specificaties
Merk GGS
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over GGS III Larmor screenprotector voor Canon 450D/500D of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice